Центр сурогатного материнства «Я Мама» - допомога у створенні повноцінної сім'ї

Кожна сімейна пара має невід’ємне право на продовження роду. На жаль, багато сімей, почувши невтішний діагноз – безпліддя, перестають боротися за можливість стати батьками. Ми переконані, що для реалізації права батьківства і материнства необхідно скористатися всіма технологіями сучасної репродуктивної медицини, які пропонує агентство сурогатного материнства «Я мама».

Коли звичайна терапія виявляється неефективною, ми наполягаємо на участі у програмі заміщаючого виношування дитини. Центр сурогатного материнства бере на себе важливу місію і стає, так званою, сполучною ланкою між парами, які мріють стати батьками, і сурогатними мамами, які готові надати свої послуги за гарну винагороду.

Основні послуги агентства сурогатного материнства

Наша клініка сурогатного материнства в Києві надає повний спектр послуг в сфері заміщаюсого виношування плоду. До кожного подружжя і жінки, яка виношує генетично чужу дитину, ми підходимо індивідуально, намагаючись забезпечити максимально комфортні умови участі в програмі.

Центр «Я Мама» бере на себе відповідальність за такі етапи:

  • первинна консультація та ознайомлення з процесом;
  • вирішення всіх організаційних питань;
  • юридична підтримка і оформлення необхідних документів на будь-якому етапі програми;
  • медична консультація кращими фахівцями;
  • вибір надійної репродуктивної клініки;
  • психологічна підтримка.

Учасники програми захищені законом України

Наше агентство працює строго в рамках законодавства України. Даний метод лікування безпліддя в нашій країні є законним і регулюється чинним Сімейним кодексом і рядом інших нормативних актів. Крім того, законодавство України є одним з найбільш сприятливих, як для сімейної пари, так і для сурмами.

Звертаючись до центру «Я Мама», Ви можете бути впевненими в тому, що програма пройде максимально успішно і безпечно. Ви будете спокійно виношувати малюка, і очікувати майбутні пологи, а ми подбаємо про всі проблеми.

Ми вже допомогли багатьом сімейним парам у всьому світі відчути радість батьківства і материнства, а жінкам, які зважилися виконати відповідальну місію і вирішити серйозні фінансові проблеми.

Центр "Я Мама" гарантує

АНОНІМНІСТЬ

Вся програма проходить абсолютно анонімно. Ніхто і ніколи не дізнається про Вашу участь в програмі.

НАДАННЯ ЖИТЛА

На 5-6 місяці вагітності Ви переїжджаєте до Києва, де отримуєте зручні апартаменти на період участі в програмі. В індивідуальних випадках можливе надання житла раніше.

ЮРИДИЧНИЙ СУПРОВІД

Протягом усієї програми Ви будете знаходиться під захистом наших юристів, які простежать за дотриманням всіх Ваших прав.

БЕЗКОШТОВНИЙ МЕД. СУПРОВІД

Здачу всіх аналізів і все обстеження оплачує наш центр. Крім того, протягом всієї програми, за Вашим здоров’ям стежитиме команда професійних лікарів.

СВОЄЧАСНІСТЬ ВИПЛАТ

Всі виплати відбуваються точно в термін, зазначений в договорі, який майбутня сурогатна мама підписує з центром.

АБСОЛЮТНО ЗАКОННО В УКРАИЇНІ

Сурогатного материнство регулюється Сімейним кодексом України, законом «Про державну реєстрацію актів цивільного стану».